اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری

واکنش چمران به دعوای رسانه‌ای وزارت صمت و پلیس راهور

واکنش چمران به دعوای رسانه‌ای وزارت صمت و پلیس راهور رئیس شورای اسلامی شهر تهران نسبت به دعوای رسانه‌ای بین وزارت صمت و پلیس راهور واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۷ - ۲۷ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 17
کد خبر: ۱۶۸۸۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی چمران امروز در حاشیه برگزاری یکصد و بیست و دومین جلسه شورای شهر تهران در واکنش به صحبت‌های اخیر سخنگوی وزارت صمت و پلیس راهور در ارتباط با متهم کردن یکدیگر در روزهای برفی اظهار کرد: نباید مشکلات را به دوش یکدیگر بیندازیم و باید با همکاری و ایجاد ظرفیت‌های جدید شرایط بهتری را برای مردم فراهم کنیم.

 

وی با اشاره به قفل شدن برخی از معابر و بزرگراه های شهر تهران در طی یخبندان روزهای گذشته گفت: علی‌رغم تلاش‌هایی که نیروهای خدمات شهری شهرداری تهران در ارتباط با شن و نمک‌پاشی انجام دادند اما در برخی از معابر به دلیل یخبندان شاهد ترافیک سنگین بودیم که البته باید تلاش شود که این مشکلات پیش نیاید و به هر ترتیب وقتی شاهد برف و در ادامه یخبندان باشیم ترافیک هم پیش می‌آید و حرکت‌ها کند می‌شود اما نباید وظایف را بر دوش یکدیگر بیندازیم.

 

 رئیس شورای شهر تهران تصریح کرد: پلیس راهنمایی و رانندگی نیز وظایف خود را در خصوص تاثیر در تردد خودروها در شهر انجام می‌دهد و وزارت صمت نیز اقداماتی را در ارتباط با استانداردسازی خودروها در دستور کار خود قرار داده است و به این شکل هم نیست که قفل شدن معابر به دلیل عدم کیفیت خودروها یا عدم انجام وظایف راهنمایی و رانندگی باشد.

 

چمران ادامه داد: به هرحال در زمان بارش برف و یخبندان و شرایط جوی نه‌تنها در کشور ما بلکه در سایر کشورها مشکلاتی پیش می‌آید اما نباید این مشکلات را به دوش یکدیگر بیندازیم.

 

وی در ادامه با اشاره به 29 دی ماه روز هوای پاک گفت: این سوال نیز برای بنده وجود دارد که برای هوای پاک چه کاری انجام شده است البته کارهایی صورت گرفته اما تاثیر آنچنانی را نداشته است و باید تلاش شود که شرایط بهتری را به لحاظ هوای پاک داشته باشیم.

 

رئیس شورای شهر تهران با اشاره به توسعه حمل و نقل عمومی در پایتخت گفت: یکی از راه‌های داشتن هوای پاک همین مسئله است که ما نیز خود را به آب و آتش می‌زنیم تا بتوانیم شاهد توسعه حمل و نقل عمومی باشیم.

 

رئیس شورای شهر تهران همچنین به 30 دی ماه حادثه پلاسکو اشاره کرد و گفت: یکی از حوادث سخت شهر تهران همین مسئله بود و امیدواریم با برنامه‌ریزی و توصیه‌های انجام شده از سوی شهرداری تهران و با مشارکت دادستانی، دیگر شاهد چنین حوادثی نباشیم البته این مسئله نیاز به کار و تلاش دارد.

 

وی در پایان با اشاره به شهادات 16 تن از نیروهای آتش‌نشانی در حادثه پلاسکو نیز گفت: یاد و خاطره این شهدا را گرامی می‌دادیم./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار